Vi blir verkligen så otroligt glada när vi får rapporter från våra avkommor. Vi blir otroligt glada över rapporter och bilder från våra senaste valpisar men väldigt, väldigt, väldigt glada när det vi får se bilder både på facebook och även via mail, mms och sms från våra äldre ”barn”.

E-kullevalpen Mollie (Amazing Selma’s Elegant Cinderella) skickade den här filmen till oss:
//www.youtube.com/embed/Si7cG4hPlTMMollie är så himla duktig på att arbeta! Tanken är att hon förhoppningsvis ska kunna bli servicehund till sin matte Åsa som ibland behöver hjälp i vardagen. Det ser verkligen hoppfullt ut! Mollie kan till och med dra av Åsa hennes nylonstrumpbyxor utan att ha sönder strumpbyxan, helt otroligt!!!!!

Idag kom även den här filmen på Nikki (Amazing Selma’s Honolulu Hulahula):
//www.youtube.com/embed/bqUCVmYn5kwHmmm… Det kommer nog inte vara några problem med att få Nikki att bli en tvättäkta vattenhund, eller vad tror ni?!? smiley

Här kommer lite fler bilder på våra barn, vi börjar med H-kullegänget:

Higgins (Amazing Selma’s Hollywood Star):
Higgins familj känner B-kullekillen Denys (Bellas bror). Så skrev Higgins matte Maria till oss: Härom veckan träffade han morbror Denys och det var häftigt att se hur snabbt han pejlade att det var en portugis! Higgins bokstavligen kastade sig fram och ville leka och Denys vandrade runt på sitt sedvanliga tålmodiga sätt. Härligt :-).
Nelli (Amazing Selma’s Hot Havanna):
Nellis bror Joppe lär Nelli hur man tittar ut genom fönstret. Där kan det hända spännande grejer!

Indie (Amazing Selma’s Houma Indian) skickade de här bilderna på honom och hans ”bror” Charlie:

Stella (Amazing Selma’s Happy Chicago):

Tesla (Amazing Selma’s Hawaii Aloha):
Här om veckan var Tesla med sin ”bror” Nitro och kollade på agilitytävlingar. Tesla hade varit sååå duktig och suttit helt stilla och tyst och studerat hundarna som körde agility. Annat är det när Nitro tränar agility, då vill Tesla också köra! smiley

Här kommer några bilder på Bertil:
Bertil hälsar att tvättkorgar även kan användas till att sova i!
Till er som inte har hängt med så åkte jag och mamma ner till Göteborg för några veckor sedan och hämta hem Bertil hos Ammiellas Kennel. Bertil har vi på foder och han bor tillsammans med Mayas son Affe med familj!

Sigge (Amazing Selma’s Extra Cookiemonster):
Aqua (Amazing Selma’s Carrot Cake):
Milton (Amazing Selma’s Arabian Milton):
Cookie (Amazing Selma’s Princess Cookie):

Charlie (Amazing Selma’s Choco Brownie):
Charlie hjälper till att spela kort!
Charlie spårar!
Chaplin (Amazing Selma’s Exhausted Rocky):
Varje gång Chaplins matte Madeleine lägger upp bilder på Chaplin så tänker jag ”men vad gör Nemi hos dom”…… Nemi och Chaplin är så otroligt lika varandra. Dom har precis samma uttryck och har många egenskaper och beteenden som är så lika. Man skulle nästan kunna tro att dom var enäggstvillingar!
Charlie och Chaplin bor i samma familj. Det är så himla kul att få se bilder på när våra barn får arbeta och använda huvudet och nosen!!

Även Tjoffsen (Amazing Selma’s Endless Betty Boop) är duktig på att spåra:
Det här skickade Tjoffsens matte Camilla: ” I måndags la jag ett spår till Tjoffsen. Blev så inspirerad av er helg. Gjorde som du skrev Sofia, struntade i leksaken och la en burk med torkad lever i som slutstation. Gissa om hon blev nyfiken på burken hon hittade. Berömde som du sa och öppnade burken lite så hon fick sniffa. Hon satte sig ner som ett ljus och kunde knappt bärga sig. När hon fått gosakerna ville hon spåra vidare, men inte på samma sätt som tidigare så det kommer säkert funka. Hon var duktig i spåret, hon gjorde en avstickare där jag hade gått tillbaka i spåret och hoppat ur det (ska göra på annat sätt nästa gång). Spåret var inte så långt, kanske 150 meter, men jag la det i 90 graders vinkel och den tog hon klockrent. Det är såå roligt att se henne jobba och se hur roligt hon tycker det är.”

Tjoffsen är inte bara duktig på att spåra, hon älskar vatten också:

Ni har väl inte missat Tjoffsens blogg där hon skriver om sitt liv och sin vardag? In och läs:
http://tjoffsen.se/

Jackson (Amazing Selma’s Bristol Cream):
Agnes (Amazing Selma’s Depeche Mode):

Tusen tack för att ni delar med er av alla fina bilder. Jag har säkert missat någon bild men det är inte alltid så lätt att få med alla bilder. Fortsätt att dela med er och skicka bilder. Vi blir så otroligt glada!!!!!

//Sofia