För någon timme sedan var töserna ute på tomten och letade godis:
//www.youtube.com/embed/ZQIjhkLVVaoVilka näsor dom har Meya och Jessie. Som jag sa på filmen så har vi Nemis syster Mollie här.
Nemi och Mollie har superkul tillsammans och Mollie tycker att töserna är väldigt intressanta. Den här filmen visar hur systrarna busar uppdelat. Meya och Jessie tillsammans och Nemi och Mollie tillsammans. Inget är väl som att leka med ett syskonsmiley:
//www.youtube.com/embed/dfsJEF3UIy4Här kommer lite bilder på två syskonpar som busar och leker:Alla bilder som tas blir långtifrån bra. Ibland får man inte med nosen smiley
Mollie
Nemi

Pälsen växer som ogräs på unga hundar och tösernas pälsar har blivit riktigt långa. Pälsen på nos och rumpa behöver verkligen klippas och eftersom dom båda flyttar på söndag så ska dom därför bli klippta en gång till idag smiley

//Sofia