De senaste dagarna har varit otroligt varma och fuktiga. Idag passade vi på att åka och bada med tjejerna. Alla tyckte att det var sååå kul. Bella som vanligtvis älskar att bada var mer intresserad av att flörta med Selma. Båda två löper just nu och då är det inte ovanligt att tikarna blir kära i varandra smiley.
Nemi hoppar i vattnet!!
Nemi fullkomligt ääääälskar att bada. De senaste gångerna har hon badat från en strand så hon själv har kunnat välja om hon vill känna botten eller inte. Det har verkligen varit ett lyft för henne för nu känner hon sig 100% säker även där hon inte bottnar. Hon hoppar efter pet-flaskor!!
Det som är så otroligt kul är också att Maya och Figo har fått så många vattenälskande barn! Stora flertalet älskar vatten och slänger sig i så fort dom kan. Till saken hör att Maya tycker att vatten är okej och hon badar men inte som en tok. Figo står hellre på land än är i vattnet. Man vet aldrig vad som döljer sig i generna. Icke-vattentokiga föräldrar kan få vattentokiga barn smiley.
Nemi igen smiley
Alice har hämtat dummie

Det var skönt för både hundar och människor att få svalka sig idag.

//Sofia