…. innan det är dags för valparna att börja lämna oss. Det är alltid blandade känslor när det närmar sig slutet på vår resa tillsammans: glädje och sorg. Baren är stängd sedan en tid tillbaka även om Alice fortfarande kan låta valparna snutta på henne (man ser hur hon verkligen njuter av det) även om det inte kommer någon mjölk längre. Maya låter inte valparna dia från henne, däremot är hon väldigt ömsint mot dom. Hon slickar dom rena trots att det inte behövs.

Allting tar längre och längre tid för oss. Att ta sig från köket till valprummet, från valprummet till badrummet….. är ibland en ren bedrift. Valparna hänger i kläderna, springer framför benen på en samtidigt som man i farten torkar en kisspöl eller fångar upp bajs i ett toapapper när någon valp sätter sig för att ”klämma”.

Vi hinner helt enkelt inte uppdatera bloggen lika flitigt som för några veckor sedan. Här kommer därför en bukett med foton från de senaste dagarna:

En kvällsbild som bevis på att vi faktiskt kan sitta hos valparna utan att bli uppätna. Kvällarna är valparnas ”värstingperiod”. Då far dom runt som skållade troll och biter på allt som kommer i deras väg smiley! Då gäller det att ha massor av leksaker i närheten som man kan stoppa i munnen på dom istället!

I skrivande stund har ”rusningstrafiken” lagt sig, valparna har varit vakna i ca 2 timmar. Dom har ätit frukost, gjort sin morgontoalett och börjar bli trötta.

Ha en underbar onsdag!!!!

// Helena och flocken