…… men samtidigt en glädjens dag!

Idag åkte jag, Peter, Sofia och lilla Agnes (Amazing Selma’s Depeche Mode) iväg till Björklinge. Vi lämnade dom stora tjejerna hemma. Det var dags för Agnes att flytta hem till sin nya familj och vi kände att hon skulle få träffa dom i lugn och ro utan att ha övriga flocken med sig.

För oss var det inte nya människor och hundar vi skulle till. Agnes har nämligen flyttat hem till våra vänner Pia och Håkan Strand som redan har portiskillarna Figo och Mozart. Figo är pappa till vår fodertik Cookie. Mötet med dom stora grabbarna skötte Agnes galant. Hon visade direkt att hon var en liten tjej som inte tänkte sticka upp och göra bus (det väntar hon med tills hon blir lite varmare i kläderna smiley).

Agnes kommer fortfarande vara vår till viss del och vi kommer träffa henne ofta eftersom hon är vår fodertik. Det känns skönt för Agnes har den mest härliga personlighet man kan tänka sig och hon så enkel på något sätt.

Vi stannade några timmar och när vi skulle ge oss iväg kändes det i hjärtat trots att vi vet att hon har kommit till den underbaraste familj man kan tänka sig och att hon kommer få det toppen.

Tack tack tack Pia och Håkan tillsammans med Figo och Mozart för att ni ville bli Agnes nya flock!

Figo nosar nyfiket på den nya flockmedlemmen under överinseende av Pia!

Mozart ville hellre pussa på Sofia smiley!

Agnes, Figo, Sofia och Mozart delade systerligt och broderligt på soffan!

En härlig bild på hela flocken: Håkan, Mozart, Pia, Figo och Agnes!

// Helena