Idag har varit en härlig dag, precis som många andra. Trots att våren bestämt sig för att dra sig tillbaka ett tag upplevde vi ”sol och värme” ändå. Jo, man blir liksom alldeles varm inombords när man träffar våra små telningar som flyttat från oss.

Lovis (Amazing Selma’s Duran Duran) kom hit tillsammans med sin matte Jill och lillmatte Linn.

Som sig bör fick hon veta att man inte får uppföra sig hur som helst när man blivit stora tjejen och flyttat hemifrån. Agnes som bott hos oss på heltid under påsken ville visa att hon nog är lite mer flockmedlem i Ekströmsklanen än vad Lovis är. Till att börja med skällde hon på Lovis, drog henne i örat och såg till att hon förstod att ”sköta sig”. Stortjejerna Selma, Alice, Maya och Bella fick hälsa på Lovis i tur och ordning.

Efter en liten stund hade Lovis blivit varm i kläderna och då var det hennes tur att visa sig på ”styva linan”. Lovis och Agnes lekte ”Hela havet stormar” en lång stund. De for fram och tillbaka i huset som virvelvindar och de lekte med varandra.

Det verkar som om Lovis kan göra precis som ugglan, vrida huvudet ur led smiley

Så var det Agnes tur att vara herren på täppan

Nähä, nu är det visst Lovis som är starkast smiley

Galna? Inte då…… helvilda smiley!

När Lovis ändå var på besök tyckte vi alla (tja, åtminstone vi 2-bentingar) att det var på plats med en frisering.

Som synes växer pälsen fort fort fort….

Söt om nosen blev hon finaste Lovis smiley!

Så här snygg blev Lovis efter klippningen. Blivande utställningsämne smiley?!?

Gruppfoto!!!!! Duktiga småtjejer som kunde sitta stilla smiley!

Tack Jill och Linn för att ni tar så bra hand om Lovis!!!!!

Jag säger bara det: Våra valpar bor hos så himla bra familjer allihop!!!!!!!!

// Helena och flocken