Idag flyttade sötste Gaston till Spånga här i Stockholm, så här hemma har vi endast 2 valpar kvar, Ella och Brallis. Känns konstigt och väldigt tomt!

Idag kom det bilder på sötaste Mili som bor i Oslo:

Åh så glada vi blir för alla bilder och uppdateringar vi får. Enligt rapporter går det bra för alla valpisarna i sina nya hem, så skönt!
Idag fick vi även en bild på Elsa och Agnes. Agnes har ju flyttat med Elsa hem och är vår nya tik som är på foder (tanken är alltså att Agnes ska bli mamma i framtiden). Vi är såå glada att familjen Steen ville ha söta Agnes och att vi får äran att ha en till fodertik hos en sån bra familj!smiley Agnes kan ju heller inte få en bättre förebild än sin mamma!
Findus är på plats i Danmark!

Lite fler bilder på Dante:
Dante är på äventyr!

Dante och Agnes kommer ni få se en hel del av här i bloggen under våren. Dom kommer att vara här hemma hos oss på dagarna, typ som dagis. Men kvällar och helger kommer dom vara hemma hos sina familjer. Vi tycker att det ska bli superkul att få ha dom här, då blir vi ju inte utan valp helt!