Idag åkte jag, Maya och Bella till Huddinge och hälsade på hos Figo och Nellie. Eftersom vi har en väldigt dräktig Elsa här stannade Sofia hemma tillsammans med henne, Selma och Alice.

Figo och Nellie mötte oss i dörren och det blev ett fasligt pusskalas. Som tur är har Nellie tappat pirayatänderna så den här gången uppstod faktisk ingen blodvite alls smiley.

Här är välkomstkommittén!

Tiden går ju så fort och Nellie hade inte bara blivit mycket större än då jag såg henne senast, hennes päls hade också blivit väldigt vildvuxen. Efter att vovvarna hade fått leka av sig och vi 2-bentingar fått gott fika i oss var det dags att frisera Nellie.

Maya funderar på om Sandra har lust att bjuda på en bullbit smiley

Fina och duktiga Figo myser i soffan. Han har verkligen axlat rollen som god förebild för Nellie. Hon kunde inte ha fått en bättre ”bror”!

Nellie i profil (före klippning)

Bella tyckte att Frykbergs soffa var jätteskön att ligga i smiley

Nyklippt Nellie. Nosen rakad och rumpan ”friserad” med något längre päls om Farbror Frost skulle få för sig att dyka upp.

Trots att jag alltid är ”Elaka tanten” när jag träffar någon av valparna (genom att t ex hålla fast och klippa klor eller päls, rycka hår ur öronen, skrapa tänder mm) brukar dom ändå ge mig pussar efteråt smiley!

Det blev inte bästa kvalité på den här bilden men vi fick ändå till ett gruppfoto. Det märks kanske att det är något som doftar gott som fångat Figos och Bellas uppmärksamhet smiley

Mor och dotter tillsammans!

Tack Annika, Björn och Sandra för en jättetrevlig eftermiddag!

// Helena, Maya och Bella