I tisdags fyllde lillmatte Sofia år (hipp, hipp, hurra för henne smiley) och då hade husse tagit en semesterdag. Inte bara för att fira Sofia utan för att Mimmi, John och Milton skulle komma till oss. Miltons husse och matte hade önskemål om att vi brudar skulle visa Milton hur kul det är att bada och simma och att slänga sig ut i vattnet. Tanken var nog att människorna också skulle bada men dom tyckte det var för kallt….. knasbollar, det var jätteskönt i vattnet!

Istället för stranden blev det en skogspromenad och sen åkte vi till sjön Fjättern så att vi vovvar kunde bada. Men jag måste då säga att: ”Milton é en fegis, Milton é en fegis” smileyför han vågade sig inte ens i vattnet fastän alla vi andra simmade och hade så kul. Nä, nån riktig vattenhund verkar han inte vara. Jag däremot tycker det är extra roligt att bomba dom andra (det har jag visst efter mamma som älskade att bomba Selma när dom var små!). När nån av dom andra slänger sig i vattnet för att hämta en pinne som människorna kastat i så väntar jag en liten stund och sen bombar jag.
Hi, hi det är urkul smiley…..

Här sitter vi alla så fint. Från vänster: Selma, Alice, Milton, Maya åsså jag (Bella).

Efter badet åkte vi hem till oss för människorna skulle äta mat (och vi var också jättehungriga efter badet). Miltons husse John ville bjuda på mat….. oj, så smaskigt det såg ut.. vi vovvar slickade oss om munnen men tyvärr fick vi inte sitta med vid bordet smiley

Kolla vilket smörgåsbord:

Lillhusse Fredrik fyllde år den 24 juli (hipp, hipp, hurra i efterskott!) men då var han inte hemma så vi sjöng för både Sofia och honom vid middagen smiley.

Jag och storebrorsan i soffan på uterummet!

Min mamma Alice älskar när människorna myser med henne. Här är det Miltons matte Mimmi som gosar med min mamma.

Visst är han snygg, min brorsa Milton?!? Han finns visst till förfogande om det är nån snygg, frisk portistjej därute som vill bli mamma. Han är frisk som en nötkärna, har finfina höfter (A), bär inte på varken genen för PRA eller Improper Coat.
Dessutom har han blivit testad för nåt med hjärtat…. cardio hette det tror jag…. och resultatet blev Probable Normal…. det ska också vara bra har jag hört människorna säga smiley! Han é en toppenkille måste jag säga….. nästan lika bra som jag själv…. men så é vi ju släkt smiley!

Tack och good bye från Bella